Wat eten we vandaag? De meest hatelijke vraag van de dag.

Wat eten we vandaag? De laatste tijd is het zo druk, dat deze vraag pas laat op de avond uit mijn mond komt. Soms lukt het nog net iets gezond op tafel te toveren. Soms wordt er iets afgehaald, meestal minder gezond.
Een tijdje geleden bestelde ik de foodboxen van Hello Fresh. Lekker & gezond én de enige vraag die ik me moest stellen was welk gerechtje ik zou maken. Lekker gemakkelijk vond ik dat. Lees er meer over hierzo en hier. Na een tijdje besliste ik om het abonnement stop te zetten, omdat het even niet meer uitkwam.
Tot nu. Ik heb mijn abonnement terug geactiveerd én wacht vol ongeduld tot zaterdag mijn nieuwe Hello Fresh box zal geleverd worden. Benieuwd naar welke smaken we nu weer leren kennen. Want zeg nu eerlijk, gooi jij net als ik steeds weer hetzelfde in de pan en de kookpotten? Of maak je vaak al eens nieuwe groentjes klaar?
Ik koos deze keer voor de Original Box, benieuwd wat het allemaal gaat geven. Ik heb niet meteen een gerechtje waarvan ik al op voorhand denk of meen te weten, dat ik het niet lekker zal vinden.
Ik kijk stiekem toch wel heel erg uit naar deze lekker uitziende ovenschotel met kruidig gehakt en geitenkaas, courgette en munt.
Schermafbeelding 2017-06-20 om 00.36.58.png
Ooh, of wat dacht je van deze salade Niçoise met couscous?
Schermafbeelding 2017-06-20 om 00.39.29.png
Als je ondertussen ook zin hebt gekregen om een Hello Fresh box te bestellen, dan heb ik ongelooflijk goed  nieuws voor jullie. Ik mag namelijk een code geven die je maar liefst €25 korting geeft op een bestelling voor een box naar keuze (Original, Family of Veggie). Hoe je dit doet? Klik op deze HELLO FRESH link en geef de code FLEXUTB in om te kunnen genieten van de korting. Niet te lang twijfelen, want de code is enkel geldig tot 30/06/2017.
Stay tuned voor de andere gerechtjes!
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Liefs,
Katrien

7 gedachtes over “Wat eten we vandaag? De meest hatelijke vraag van de dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s