Will this new mascara become my number one? Speciaal voor jou getest!

Dat ik gek ben van make up, dat moet ik jullie waarschijnlijk niet meer vertellen. Dat ik me naakt voel zonder mascara is een ‘confession’ die ik misschien nog net niet maakte.
Ik kan me nauwelijks voorstellen dat ik zonder mascara de deur uit ga. Ik heb dan ook op verschillende plekjes een tube/flesje (hoe heet dat ding in godsnaam?) steken. Ik moest maar eens vergeten mascara op mijn wimpers doen. Oh drama! 😉 Ik beken dat ik al ooit eens, op een drukke morgen en ik vergat om mascara op te doen, bij een tankstation langs de autostrade stopte om op zoek te gaan naar, juist ja, mascara. Natuurlijk vond ik die daar niet, maar je kan nooit weten natuurlijk. Ik zou zelfs in eenzelfde situatie wéér stoppen, je weet immers nooit dat het assortiment is uitgebreid. Mascara is toch een beetje je ogen in een kadertje zetten, niet?
MarieCadie.com falsch lashes mascara
Anyway … ik zag de voorbije week een spotje op TV over een nieuwe mascara van L’Oréal die je een valse wimpereffect beloofd:  L’Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber mascara. Een hele mond vol, in elk geval. Welke niet, hoor ik je denken? Ik was toch getriggerd om deze in mijn winkelmandje te gooien. Meer nog omdat mijn absolute nummer 1 ook van L’Oréal is (dat lees je trouwens hier: klik) en ik heel benieuwd was of deze nieuwkomer mijn nummer 1 van de troon kon stoten?
Deze nieuwe mascara heeft twee stappen, een basis/primer die de wimpers voller maakt én meteen ook zwart van kleur is, waar andere 2 step mascara vaak een witte basis/primer hebben. Het borsteltje heeft een soort van gitaarvorm: bol van onderen en vanboven. Het zorgt er bovendien ook voor dat je wimpers mooi gescheiden blijven. De tweede stap wil je wimpers vooral verlengen en is natuurlijk ook zwart.
MarieCadie.com falsch lashes mascara collage
De kleur is echt gitzwart, wat ik toch wel de max vind. Voor een extremer effect breng je best een paar laagjes aan. Hij doet ook wat hij belooft, zeker als je die paar laagjes aanbrengt. Wat me wel opvalt is dat de wimpers niet samenklitten. Toppertje, if you ask me. Oh … and don’t mind the wrinkles and bags under my eyes! 
MarieCadie.Com falsch lashes mascara 2
Waterproof is hij niet, maar op het einde van de dag heb ik toch geen panda ogen en blijft de mascara goed zitten. Weer een pluspunt, if you ask my opinion. 
Volgens mij is het echt een topper, deze nieuwe mascara, al twijfel ik nog wel een beetje of hij mijn nummer 1 van de troon kan stoten. En dan heeft het vooral met het waterproof zijn te maken. I cried black tears in the swimming pool! Verder: een absolute aanrader.
MarieCadie.com False lash superstar X-fiber
Ben jij trouwens ook zo gek van mascara? Of maakt het jou niets uit?
Liefs,
Katrien
Te koop bij de drogist. Ik kocht de mijne bij Kruidvat voor € 17,99
L’oréal – FALSE LASH SUPERSTAR XFIBER

10 gedachtes over “Will this new mascara become my number one? Speciaal voor jou getest!

    1. Nee hoor … er was nog iemand die reageerde – op mijn FB pagina – dat ze maar zelden mascara gebruikt. Mijn eigen mama trouwens ook nooit ;)) Het is haar een compleet raadsel waar ik de liefde voor make up gehaald heb 😉 Zo lang iedereen zich maar goed voelt hè 😀

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s