Picture Perfect? Wat doe jij met al je foto’s?

Al lang voor iedereen aan het foto nemen sloeg, sleurde ik al mijne ‘kodak’ overal mee naartoe. Ik heb dus echt een massa foto’s. Het voor- of net nadeel is, dat die de laatste dikke 10 jaar voornamelijk digitaal zijn. Af en toe ga ik daar dan nog eens in grasduinen, maar eerlijk is eerlijk, ze blijven er nog meer gewoon maar op mijn computer staan. Als ik even tijd heb -ahum- , dan maak ik graag een fotoboek of een collage van al mijn foto’s. Die ik dan ten gepaste tijden eens onder de neus van bezoek duw! Ha!

Dat deed ik ook van ons kleinste meisje haar eerste levensjaar en maakte er een canvas van. Ik deed er eventjes over om de foto’s te selecteren, maar uiteindelijk wel heel erg blij met het resultaat. Zo blij, dat ik eens in mijn foto archieven ga duiken en er nog zo eentje ga samenstellen van de oudste. Misschien een beetje ‘raar’ zo een 5 jaar na datum, maar wel zo leuk om twee dezelfde canvassen aan de muur te hangen, of tenminste in dezelfde stijl. Voor mijn fotoboeken ben ik echt fan van Albelli! De mogelijkheden die ze hebben om met je foto’s te doen zijn echt heel uitgebreid en dat vind ik super fijn. Voor de canvassen besloot ik ze dus ook een kans te geven. Ik vind de mijne alvast glansrijk geslaagd!

Et voila, hier is al de eerste collage van het eerste jaar van ons jongste meisje en lachebekje. Isn’t she lovely? ❀

mariecadie-com-albelli-kader-2

Deze canvas in kleur is er eentje om cadeau te doen. Voor onszelf kozen we een zwart witte versie, als optie zag ik dat je nu ookΒ de canvas in een kader kon laten plaatsen and so I did! Ik was heel benieuwd wat dat zou geven, maar ik vind het echt prachtig geworden. De zwart wit versie is gemakkelijker om te combineren, vind ik, al heeft de kleurenversie ook wel iets. Les goΓ»ts et les couleurs … πŸ˜‰ De beide canvassen die ik bestelde zijn 30 X 30 cm, de kader komt er dan nog extra rond.

mariecadie-com-albelli-kader

Nu nog een mooi plaatsje in huis zoeken om op te hangen. Waar er natuurlijk plaats is om nog een tweede naast te hangen. Ik moet dit trouwens snel doen, want ik zag dat je met de promocodeΒ RTHP20 nog tot 6 december een canvas met 20% korting kan bestellen. I know, niet heel erg lang meer, maar toch … Als ik jou was, dan hield ik gewoon de site van Albelli in de gaten. Zo rond deze periode doen ze wel regelmatig eens een actie! Absoluut de moeite dus om dan je canvas, kalender of ander gepersonaliseerd cadeautje te kopen.

mariecadie-com-albelli-kader-3

WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WINΒ WIN WIN WIN WIN WINΒ 
Ik heb er eventjes aan getwijfeld, wegens niet zo heel erg veel tijd. Maar omdat het bijna kerst is Γ©n cadeautjes geven heel erg leuk is, wil ik graag voor één iemand eenzelfde bestand aanleveren en een collage maken. Het enige wat je moet doen is 12 foto’s aanleveren van geboorte tot eerste verjaardag en me zeggen of je die in kleur of zwart wit wil hebben. Ik bezorg je dan een collage zoals hierboven. De canvas moet je dan wel nog zelf bestellen, hierzo. En winnen natuurlijk.

Wat moet je doen?

 1. Zet een comment hieronder waarom jij graag zo een collage bestandje zou willen winnen.
 2. Het zou leuk zijn als je Marie Cadie op Facebook & Instagram zou volgen.
 3. And of course … your very welcome to like & share.

Op 9 december kiest dan een onschuldige hand of de randomnizer een gelukkige winnaar!

Succes!
Katrien

Deze post kwam er in samenwerking met Albelli, de tekst die er rond geschreven werd, wel volledig mijn eigen mening.

 

12 gedachtes over “Picture Perfect? Wat doe jij met al je foto’s?

 1. Mooi creatief resultaat. Fotoboeken zijn leuk om te maken, zo’n canvas met foto collage lijkt me ook een leuk idee. En weer bijgeleerd: Albelli πŸ™‚ (ik gebruikte tot hiertoe die van Kruidvat Fotoservice).

  Liked by 1 persoon

  1. Dank je wel Hilde! πŸ™‚ Ja, ik maak ook graag fotoboeken, alleen ben ik er altijd zo lang mee bezig. πŸ˜‰ Ik ben nogal een pietje precies op foto’s … en ik vind de kwaliteit van Albelli echt super. Ook leuk is dat je met de fotoboeken een versie kan bestellen waarbij de pagina’s plat liggen, zodat er geen stukje foto in de plooi verdwijnt. πŸ˜€

   Liked by 1 persoon

 2. Super mooi gedaan Katrien maar dit had ik ook niets anders verwacht van jou, zo’n creatief persoon die alles tot in perfectie wil afwerken met wederom een prachtig resultaat !!! XXX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s