Benefit Adventskalender – Girl O’Clock Rock

They won me over met hun newsletter waarin je hun adventskalender kon bestellen. Alleen had ik me blijkbaar ooit ingeschreven op de Franse newsletter -en dan bedoel ik die uit frankrijk, niet gewoon de franstalige – en kan je in België geen producten van Benefit online bestellen. Gelukkig kan je het beautymerk Benefit wel vinden bij INNO. Teleurgesteld bij mijn eerste bezoekje, want toen waren ze nog niet op stock. Maar eens ik vast besloten ben … 😉 bij een tweede tripje naar de INNO had ik meer geluk. Blij dat ik was! Ik wachtte nog even om de deurtjes te openen, maar echt lang is me dat niet gelukt. *oeps*
mariecadie-com-benefit-girl-oclockrock-1
Ik was gewoon te benieuwd om al deze productjes te leren kennen. Ik was al langer fan van het design van hun producten. En dan de humor die ze gebruiken, fantastisch! Waarschijnlijk gericht op een iets jongere doelgroep dan mezelf, but who cares? Als je dus zelf gek bent van make up en nieuwe productjes wil leren kennen van dit merk, is deze adventskalender fantastisch om hun 12 bestsellers te leren kennen. Alleen jammer dat er geen brow product bij zat, dan was ik nóg iets enthousiaster geweest!!
mariecadie-com-benefit-girl-oclockrock-2
Ok, als je er zelf eentje kocht en netjes om de twee dagen, er zijn maar 12 venstertjes voorzien, een deurtje wil openen, dan zou ik zeggen: “Stop hier maar met lezen, doei doei see you again!” Want ik licht met veel plezier en enthousiasme een tipje van de sluier, enfin nee, de hele sluier mag er af. So, quit here if you wanna be surprised!
mariecadie-com-benefit-girl-oclockrock-3
Er zitten drie verschillende Lip & cheekstains in: Benetint, Lollitint en de Posietint. Ze geven je wangen en lippen een subtiele kleur. Wel een apart gevoel op je lippen, moet ik toegeven. Maar ze kleuren wel leuk én zijn bovendien kissproof! Er zit ook nog een gewone lipgloss in, die dan weer heel erg zacht op de lippen aanvoelt: ultra plush Lip Gloss.
Er zit niet alleen make-up in, maar ook een pore minimizer, Porefessional én een oplichtende oogcrème, It’s Potent eye cream. Zeg nu zelf, die namen alleen al.
Als we dan toch met de ogen bezig zijn, je vindt ook twee zwarte mascara’s terug achter de deurtjes. They’re real mascara en voor wanneer het allemaal wat feller en sexyer mag, dan gebruik je de Bad Gal lash. Voor je je bedje induikt, kan je er alles weer netjes afhalen met de they’re Real remover.
Last, but not least zitten er ook nog twee gezichtspoeders bij. Als eerste heb je Dandelion, die je als een zachtroze blush kan gebruiken of over je hele gezicht kan aanbrengen voor een oplichtende finish. Hoola is een bronzer, die je ook kan gebruiken om je gezicht te contouren en het een zomerse sunkissed look te geven.
mariecadie-com-benefit-girl-oclockrock-collage
Superleuk ook dat het allemaal kleine formaatjes zijn, handig voor in de handtas of in je clutch tijdens de eindejaarsfeesten. No problemo om na een paar uurtjes dansen even je make-up te checken en ‘bij te poederen’ indien nodig.
Heb jij al producten gebruikt van Benefit? Of heb je al een favoriet?
Wil je de deze adventskalender zelf aanschaffen? Rep je dan als de bliksem naar INNO, voor € 49 is het de jouwe.
Trouwens, merkte je het kerstboompje op van een geplooid magazine? Het was mijn allereerste post op Marie Cadie. Zelf doen? Klik hier!
Liefs,
Katrien

2 gedachtes over “Benefit Adventskalender – Girl O’Clock Rock

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s