Review – Urban Decay Moondust Eyeshadow Palette & Eyelook. Are you ready for some color?

Ik weet niet meer waar het was dat ik de eerste keer het merk Urban Decay tegenkwam. Het moet zeker ergens in het buitenland geweest zijn en online, dat ook. Ik botste een aantal keer op de Naked paletten van Urban Decay, maar schafte me nooit eentje aan. Tot op een dag ik alleen maar aan dat oogschaduw palette kon denken.

Effe, side note, this a bit of a dramatisation! Ik denk best ook aan andere, ik bedoel, echte wereldproblemen, serieus.

Anyway, toen ik laatst door de Nieuwstraat in Brussel liep en ik vanuit mijn ooghoek het Urban Decay logo uit de ICI PARIS XL winkel zag, kon ik niet anders dan even binnen te lopen. Ik bekeek de verschillende Naked oogschaduwpaletten en besloot dat dit de dag was dat ik er me eindelijk eentje zou aanschaffen en mijn oogschaduw familie zou uitbreiden. Tot het moment ik de glitter van het Moondust palette zag. Coup de coeur! Ik bedoel, oogschaduw én glitter. Ik zag er meteen al verschillende feestlooks in. Nieuwsgierig? Here it is.

mariecadie-com-urban-decay-moondust-1mariecadie-com-urban-decay-moondust-2

Het uitzicht van de verpakking is toch al mooi op zichzelf, niet? Maar hier zijn dan de kleurtjes. Taaddddaaaaaa …

mariecadie-com-urban-decay-moondust-4

Wauw … jammer dat de glitter niet van het scherm afspringt, want dat doet het in het echt wel degelijk. Get ready to send your glitter addiction into overdrive with eight otherworldly NEW shades of planet Earth’s sparkliest shadow, is wat Urban Decay er zelf van zegt. Ik kan het niet beter omschrijven dan dat. Wat nu zo  leuk is aan dit palette is dat je het droog én nat kan gebruiken. Met een nat penseel maak je de kleuren/pigmentatie nog feller. En fel, dat zijn ze! Veel glitteroogschaduw ziet er kleurrijk uit in het palette, maar stelt soms teleur eens je de oogschaduw op je ooglid aanbrengt. Dat is bij dit palette absoluut niet het geval. Kleur  én glitter everywhere – ja, je moet een beetje oppassen bij het aanbrengen, want er kan wel degelijk een fall out* zijn, al vind ik het eerlijk gezegd nog wel meevallen. De kleuren blenden trouwens ook heel erg mooi samen.

mariecadie-com-urban-decay-moondust-5

Ik kocht er ook nog de Eyeshadow Primer Potion – anti aging bij. Het hoeft niet persé, maar zo blijft je glitter oogschaduw wel beter zitten. Je ziet ook echt een verschil. Op de bovenstaande foto is bij het bovenste kleurtje géén Primer Potion gebruikt, bij het onderste wel. Het is overduidelijk welk effect dat heeft. Het maakt de kleuren nog intenser én de houdbaarheid langer.

mariecadie-com-urban-decay-moondust-3

Ok, ik heb er even aan getwijfeld of ik de foto wel online zou zwieren. Ik zie er niet echt uitgeslapen uit … maar goed, ik kan alleen maar hopen dat mijn glitter daar een beetje de aandacht van wegtrekt?! Tenslotte ga je als mama van 2 kids ook niet altijd even uitgeslapen naar een feestje, ofwel? 😉

mariecadie-com-urban-decay-moondust-7

Bij de beide ooglooks bracht ik ‘specter’ in mijn ooghoeken aan. Bij mijn oog links op de foto ging ik verder met ‘magnetic’, ofwel de paarse kleur. Als wing en onder mijn oog bracht ik nog een dunne streep van het blauwe kleurtje ‘vega’ aan. Kleur en glitter, maar niet te. Je kan er wel niet naast kijken, dat ook niet.

Rechts bracht ik naast ‘specter’ het bruinere kleurtje ‘lithium’ aan, ik vind dat beide kleuren echt heel goed blenden. Als finishing touch en om het een smokey eye look te geven, bracht ik op het uiteinde en onder mijn oog het donkerste kleurtje ‘graphite’ aan.

mariecadie-com-urban-decay-moondust-6

Ik vind ze allebei leuk en draagbaar. Welke zou jij dragen of zou je voor een volledig andere combi gaan? Ik ben benieuwd.

Liefs,
Katrien

Urban Decay Moondust eyeshadow Palette – by ICI PARIS XL
*fall out: glitters die overal gaan zitten en niet alleen op je ooglid!

 

4 gedachtes over “Review – Urban Decay Moondust Eyeshadow Palette & Eyelook. Are you ready for some color?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s