De ideale winteroutfit voor een weekendje Ardennen!

Ik ben zo blij met mijn winter outfit, dat ik je die ook deze keer wil laten zien. Weer een outfit met een jas, ondanks ik nog niet zo lang geleden een nieuwe kocht. *oeps* Maar totaal anders Γ©n helemaal winterproof, with a girly twist, ofcourse! Niet alleen winterproof, maar ideaal ook om te dragen tijdens ons afgelopen weekend in de Ardennen. Al heb ik daar geen foto’s van, aangezien ik zelf altijd met mijn fototoestel rondliep. πŸ˜‰
Pink Γ©n army, ik had het nooit gedacht, maar gaan perfect samen. Deze outfit verzamelde ik eerder toevallig. Seriously! I’ll tell you how.
mariecadie-com-winteroutfit-1
De kaki camouflagebroek, die zag je al eerder, hier en ik ben er nog steeds fan van. Zo zacht dat die stof aanvoelt, zo prettig dat ze draagt. Het gouden detail aan de zakken maakt ze naar mijn gevoel ook helemaal af. It’s all in the details, Ladies. En af en toe mag dat met een beetje glitter zijn!
mariecadie-com-winteroutfit-2Gelukkig doet zot zijn geen zeer!
De sweater, daar liep ik eerder toevallig op toen ik een etalage in het peperstraatje in Tienen voorbijliep. Voorbijliep ja, maar dat lukte geen tweede keer. Aanvankelijk ging ik voor de iets soberdere versie in het grijs. Tot de verkoopster zei, ik zou voor roze gaan, I love pink. And seriously, who was I kidding? Pink it was! De applicatie op de rug van de roze versie vond ik trouwens ook nΓ©t ietsje mooier. Onder mijn sweater zie je trouwens ook een kaki glitter topje piepen. Het is een detail, maar maakt de outfit echt helemaal af.
mariecadie-com-winteroufit-5
Een beetje later kwam ook de army jas met fluffy roze pels op mijn pad. Eigenlijk was ik met ‘la mama’ op stap om haar garderobe uit te breiden, tot ik op deze jas stootte. Eerst vond ik hem leuk, toen dacht ik: Ach wat, passen kost geen geld. Om de jas geen 10 minuten later af te rekenen aan de kassa. Ay caramba!
mariecadie-com-winteroufit-3mariecadie-com-winteroufit-4
Er is niet alleen véél fluffiness rond mijn hoofd, maar de binnenkant is gevoerd met zalig zachte fleece stof én heerlijk warm.
Zo ontstond dus deze outfit, geheel toevallig & just perfect for me! πŸ‘πŸ»πŸ˜€ Ik combineerde dit geheel trouwens ook al met een jeanshemdje, ook een top combi if you ask me.
Zou jij deze outfit dragen?
Liefs,
Katrien
SHOPPING LIST
Top – AmΓ©lie & AmΓ©lieΒ – Cacao Fashion
Trui – Lee and MeEtienne et Marcel
Broek – Mason’s – IN STIJL boetiek
Bril – Prada – Optiek Van Lindt
Jas – Di&AΒ – Close up Shop

15 gedachtes over “De ideale winteroutfit voor een weekendje Ardennen!

  1. Het staat je geweldig! Lijkt me heerlijk met hoog knuffelgehalte, die jas. Idd: ideaal voor een weekendje Ardennen. Het gaf/geeft me een instant happiness gevoel. Zo zalig om te lezen. Je blijdschap spat er van af. I like ;-).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s