My Powerslim, de tussenstand na 2 weken.

 

Je hebt het je misschien al afgevraagd, hoe het met mijn low carb Powerslim dieet gaat. Na twee weken Powerslimmen wil ik graag een stukje van de sluier oplichten.

De eerste week was vooral uitzoeken welke gerechtjes ik kon maken en mocht eten om binnen het programma te blijven. Ik postte al een heel aantal gerechtjes, die je kan maken met de Powerslim producten die in de startersdoos zitten. Er komen er nog aan … want als ik 1 ding echt belangrijk vind is het dat ik lekker kan eten. Tja, ik ben een echte lekkerbek en vind eten zoveel meer dan gewoon ja, eten. Het is gezellig en sociaal, maar bovenal lekker en vind ik het ook belangrijk dat het er goed uitziet, vraag dat maar aan Mr. J. Het is gewoon sterker dan mezelf.

mariecadie-com-powerslim-startpakket

Maar goed … al zag ik thuis wel wat een eerste week Powerslim had gedaan, thuis op de weegschaal, was ik toch best zenuwachtig voor dat eerste wegmoment bij mijn Powerslim coach. Ik deed mijn minst zware lingerie aan, ja daar is verschil tussen πŸ˜‰ en moffelde mijn uurwerk en bril ergens op een kast vooraleer ik mijn voeten op de weegschaal neerplofte. De digitale cijfertjes beginnen zich te vormen en ik kan nauwelijks mijn eigen ogen geloven als ik zie dat er 700 gram minder van mezelf is dan 7 dagen geleden. Je moet weten dat dit voor mij ongezien is. 700 gram afvallen op een week, dat is gewoon veel voor mezelf.

Ik moet je dus niet vertellen dat ik vrij enthousiast mijn tweede week Powerslim in ging. Tsjakaaa … Die zondag avond ging ik nog lopen, maar werd ik daarna geveld door een acute aanval van buikgriep. Twee dagen K.O., wat was dat?! Daarna gaf ik de fakkel door aan mijn lief. Gedeelde smart, is halve smart, niet?! Daarna ging ik braafjes verder met het programma. Ik maakte onderandere Powerslim Lasagna. Deze lasagne blaadjes kocht ik nog extra bij, deze vind je niet in de startdoos. Het receptje zwier ik deze week nog online.

mariecadie-com-powerslim-lasagna

Of wat dacht je van deze zalm blini’sΒ met gerookte zalm? Mijn oog was er alleszins wreed content mee, mijn buikje ook. πŸ˜‰

MarieCadie.com Powerslim wraps.jpg

Ok, ik moet al eens meer nadenken over wat ik nu wel of niet mag eten. Ik moet ook toegeven dat ik niet alles even lekker vind. Over kleuren en smaken, weet je wel. Maar … ik heb al echt lekker gegeten. Misschien wel eens te lekker vreesde ik. Weer had ik een beetje knikkende knieΓ«n bij mijn tweede weegmoment. Mijn uurwerk en bril mochten weer op de kast en … je raadt het nooit. Er was een hele kilo minder van mezelf. EΓ©n hele kilo, zeg ik u! En nee, niet opgeteld met het gewichtsverlies van de eerste week. Het gaat hier over 700 gram PLUS 1 kilogram. Ha! Let’s go for week 3!

Smakelijk,
Katrien

De recepten Γ©n productenΒ waarover ik schrijf zijn mijn mening Γ©n interpretatie van de Powerslim methode. Voor meer professionele uitleg verwijs ik je graag door naarΒ Schoonheidssalon Melissa.

 

Een gedachte over “My Powerslim, de tussenstand na 2 weken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s