Hoe mijn Red Velvet Appelcake, regenboogcupcakes werden.

Ik wilde al erg lang eens een Red Velvet Cake maken … en ik kan er niet aan doen, maar ik ben ZOT van appeltjes in cake, dus die wilde ik er ook in, met kaneel graag. Helemaal klaar voor de herfst!

Tot mijn oudste dochter zich kwam moeien en mama bezig zag met de kleurstoffen. Mama, ik wil ook bakken. Paarse en roze en … sorry, maar mijn mamahart kan daar dus niet aan weerstaan. Ik reserveerde een paar cupcake vormpjes voor mezelf en zou daar dan maar mijn Red Velvet cake-jes in ’t mini maken. Cupcakes heet dat! *schaterlacht*

Ze wilde ook een foto van alle ingrediΓ«nten maken …

mariecadie-com-red-velvet-rainbow-cupcakes-1

Of mama, doe jij dit maar, dan kan ik mijn duimpje uitsteken. Ok, dan! πŸ˜‰

mariecadie-com-red-velvet-rainbow-cupcakes-2

Exit Red Velvet Cake dus … enter rainbow cupcakes.

mariecadie-com-red-velvet-rainbow-cupcakes-collage

Ondertussen weet de oudste al goed wat ze moet doen. Alle ingrediΓ«nten erbij … en in de KitchenAid. Huppakee, easy as 1-2-3. We verdeelden het beslag over 4 verschillende bakjes. Ik zorgde er wel voor dat er al eentje was met de rode kleur. Remeber, ik wilde red velvet cake maken. πŸ™‚ En de andere, daar deden we dan onze andere kleurtjes in.

En dit is het resultaat, regenboogcupcakes!

MarieCadie.com Red velvet rainbow cupcakes 8.jpg

mariecadie-com-red-velvet-rainbow-cupcakes-9En de Red Velvet Cupcakes. Had dat geen gewΓ©ldige grote cake geweest? πŸ˜‰

mariecadie-com-red-velvet-rainbow-cupcakes-10mariecadie-com-red-velvet-rainbow-cupcakes-11

En ze zijn ook goedgekeurd door mijn prima ballerina <3.

Toen ik google-de op Red Velvet cakes, kwam ik zelfs kant-en-klaar beslag van Dr. Oetker tegen. Maar … enkel in Nederland te verkrijgen. Wie weet komt het ooit tot bij ons? Of ik zal eens aan de mouw van een vriendelijke Nederlandse moeten trekken?! πŸ˜‰

Maakte jij al die typische Amerikaanse Red Velvet Cake? Of regenboog cupcakes?

Smakelijk,
Katrien

 

 

 

4 gedachtes over “Hoe mijn Red Velvet Appelcake, regenboogcupcakes werden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s