Trick or Treat? Look at my anti gravity candy cake.

Halloween. We zijn er niet zo mee opgegroeid … maar dat wil niet zeggen dat ik niet helemaal kan opgaan in het thema. Als het maar over verkleden, decoreren, knutselen, … gaat, dan maakt mijn hart sprongetjes.

Voor deze Halloween wilde ik met iets speciaals uit de hoek komen. Ik zag al meerdere keren anti gravity cakes op Pinterest passeren en raakte daar toch een beetje van in de ban. Dan ben ik al helemaal aan het uitdokteren hoe dat nu precies moet. Zo gezegd, zo gedaan. Misses ondergetekende had iets in haar hoofd en ik spande mijn ventje nog eens voor mijn kar. Weer deden zijn ogen iets raars, maar hij begon toch direct mee na te denken. Stiekem vindt hij dat wel leuk hoor.

happy-halloween-card-7

Heb ik je nieuwsgierig genoeg gemaakt? Ok, here it goes!

mariecadie-com-halloween-lutti-fun-anti-gravity-candy-cake_2

Ha, nu weet je eigenlijk nog niet veel hè! Maar laat ons zeggen dat Mr. Skull hierboven onderbedolven werd door de lekkerste Horror snoepjes.

mariecadie-com-halloween-lutti-fun-anti-gravity-candy-cake_3

Vanuit de emmer, recht er op! RAAK!

mariecadie-com-halloween-lutti-fun-anti-gravity-candy-cake_1

Hieronder zet ik nog twee foto’s waarvan ik de lichtintensiteit wat vergroot heb op de foto, dan kan je beter zien dat het echt wel zwevende snoepjes zijn! MAGIC!

mariecadie-com-anti-gravity-candy-cake_4mariecadie-com-halloween-lutti-fun-anti-gravity-candy-cake_5

En wat vinden jullie ervan? Geslaagde Halloween DIY?

Deze post kwam er in samenwerking met Lutti, op hun site vind je ook nog leuke en misschien iets eenvoudigere Halloween candy DIY!Β 

Snoep ze,
Katrien

9 gedachtes over “Trick or Treat? Look at my anti gravity candy cake.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s