Feeling Blue? Not at all, just dressed in Blue.

Het is al een heel tijdje geleden dat ik nog eens een outfit post plaatste. Dus waarom niet nog eens een keertje? Ik was deze week ook zo blij met een aantal aankopen, dat ik ze echt wil showen. Ik vroeg aan mijn lief of hij een paar foto’s van me wilde trekken. Gefronste wenkbrauwen en een rollend oog, maar hij deed het wel! ❤ ❤ ❤ hartjes voor dat!

Dat een nieuwe winterjas welkom was voor ondergetekende, dat stond vast. Mijn vorige zijn voering heeft het totaal begeven, en begon er echt wel een beetje marginaal uit te zien zo. Toen ik op deze lichtblauwe versie van de Oslo Coat van Soaked in Luxury stootte bij In Stijl boetiek, was ik meteen verkocht. Een winterjas om naar het werk te dragen. Beetje stylish, maar toch lekker warm. Ik werd meteen ook verliefd op de donkerblauwe sjaal van Jimmy Choo, maar die liet ik -ahum- nog eventjes hangen.

mariecadie-com-outfit-feeling-blue

Zoals je op de foto kon zien, ging ik toch overstag. Jimmy mag me deze winter dus verwarmen. Past ideaal bij deze jas, is totaal mijn kleur én er zit een glitterdraad in bovendien. Win-win-win. Die glitter valt niet eens zo erg op, maar voor een keertje kan dat geen kwaad.

mariecadie-com-outfint-feeling-blue-4

Onze Jack Russel, Wiske, wilde ook mee op de foto. You gotta love her!mariecadie-com-outfint-feeling-blue-3mariecadie-com-outfint-feeling-blue-2

Echt om in weg te knuffelen! 🙂

mariecadie-com-outfint-feeling-blue-5

Wat vinden jullie van de outfit? Workproof?

Have a nice day!

XOXO,
Katrien

Jeans – Cambio by In Stijl boetiek (vorig seizoen)
Jacket – Soaked in Luxury by In Stijl boetiek
Scarf – Jimmy Choo by In Stijl boetiek
Truitje – Esprit (vorig seizoen)
Pumps – Noë

8 gedachtes over “Feeling Blue? Not at all, just dressed in Blue.

  1. Mooie jas, ik heb hem ook door mijn vingers laten glijden…kleur staat je perfect. De schoenen heb ik ook, in dezelfde kleur, gaat bij veel en heb ze dus al veel aangehad. Ook heel makkelijk, niet te hoog

    Liked by 1 persoon

  2. Oh, superleuke foto’s (haha, en ik ken het gegeven ‘het lief die enkele foto’s moet maken’, ik vraag het vaker aan Noah, hoewel het ook niet te lang mag duren, maar hij doet dat echt goed!).
    Maar heel mooie jas, staat je ook supermooi! Ik heb vorig jaar een lichtblauwe gekocht, moet hem dringend terug uit de kast halen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s