Powerslim – Ontbijt – Croissant met choco!

Wat zeg je? Dat dat niet mag? Oh jawel! Maar dan de Powerslim versie!

Je kan een doos kopen met 4 Powerslim croissants in. Voor een ontbijt, eet je er eentje en in mijn geval deed ik er Powerslim choco tussen. Ik stak de croissant wel eerst een tiental minuutjes onder de grill van mijn oven. Warm en knapperig. Kopje koffie erbij and one happy girl.

MarieCadie.com Powerslim ontbijt croissant choco.jpg

Ok, toegegeven, het is geen croissant van bij de bakker. Het is en blijft een product waar amper koolhydraten in zitten, dus je kan dat niet vergelijken. Maar het was een lekker ontbijtje én ik was voldaan. Zelfs na 1 croissant.

Smakelijk,
Katrien

De recepten én producten waarover ik schrijf zijn mijn mening én interpretatie van de Powerslim methode. Voor meer professionele uitleg verwijs ik je graag door naar Schoonheidssalon Melissa.

2 gedachtes over “Powerslim – Ontbijt – Croissant met choco!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s