En de winnaar van de Indilove actie is …

Eerst en vooral, dank jullie wel voor de massale deelname aan de Indilove.be wedstrijd. Dankzij Karen mocht ik een metertje katoen van Soft Cactus wegschenken.

MarieCadie.com give away Soft Cactus dankzij Indilove

Ik kan het jullie toch niet langer aandoen om nog veel meer te wachten. Wie me ook op instagram en snapchat volgt, zag al dat ik met mijn eigen, oh zo onschuldige hand -ahum- de winnaar trok. Maar … ik liet nog niet zien wie het echt was. Maar dat kan ik bij deze wél bevestigen. De winnaar van het metertje katoen is … T.O.M.G.E.R.O.F.F.E.L. …

Tamara Hendrickx. 

MarieCadie.com_winnaar indilove

Proficiat Tamara! Bezorg je me je gegevens (e-mail en thuisadres)? Dat kan via  een mailtje naar mariecadie@outlook.com.

TROOSTPRIJS

Aan al diegenen die niet wonnen. Karen geeft nog tot en met 2 september 20% korting op alle stofjes én patroontjes. Je geeft gewoon als kortingscode MARIECADIE  in en hopla, ’t is gefikst! Mmmm … dat doet er me aan denken dat ik dringend ook eens op de Indilove webshop moet gaan kijken. Of misschien laat ik me wel verleiden door de mooie kleertjes van Iglo + Indi. Let wel, op deze laatste geldt de korting niet, maar dat mag je zeker niet weerhouden om een kijkje te gaan nemen.

Liefs,
Katrien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s