Maak kennis met Indilove.be én win een metertje stof!

Ken je dat? Je bent bevallen van je eerste, of tweede kindje en er begint iets te kriebelen. Eens je wat op je plooi gekomen bent van die eerste emotionele rush, alleszins zo was het bij en mijn blog. Marie Cadie werd boven de doopvont gehouden. Maar deze post gaat allesbehalve over mezelf.

Insert > Karen.

Karen is een thirty something, alleenstaande mama van een lieve en mooie dochter Indi. Aren’t they adorable?

Karen en Indi _ Indilove

 

Na de bevalling van haar dochtertje wilde ze wel meer dan alleen maar de was en de plas doen, eten maken, gaan slapen om ’s morgens de wekker af te duwen om weer te gaan werken. Zoals velen starte ze met een nieuwe hobby: naaien, haken en breien en al snel werd ze een ‘selftaught’ naaister en DIY-ster. Alsof dat nog niet genoeg was, droomde ze van nog een stap verder, ze wilde net dat tikkeltje meer. Ze nam een coach onder de arm, studeerde bedrijfsbeheer en stampte een webshop uit de grond: Indilove.

Inidilove_logo

Eentje met stoffen, hoezee! Daarbij denkt ze vooral ook aan de natuur. Elk stofje dat bij haar over de virtuele toonbank gaat, is biologisch. Iets waar ze haar klanten over wil informeren en zelf ook over wil bijleren. Hoe langer, hoe meer staat Karen er bij stil hoe onze levensstijl van vandaag de natuur beïnvloedt en deze is niet altijd positief. Ze staat niet enkel stil bij de natuur, maar ook wat die chemische producten met ons of onze huid kunnen aanrichten, laat staan met de mensen die ermee werken. Ze zoekt naar mooie en kwalitatieve producten, die ook nog eens van de natuur houden. Dat gaat dan over stoffen die gemaakt zijn van bijvoorbeeld brandnetel of bamboe. Vandaag vind je er al een selectie stoffen van Soft Cactus, Andrea Lauren of Kimsa Design terug.

Uit die stofjes mocht ik er twee kiezen! Mijn voorkeur ging uit naar de Zebra Mustard van Andrea Lauren én de Inca sunset van Soft Cactus.

IMG_8306.JPG

Ik was eerder al gevallen voor de schattige poesjes van Kimsa Design en de Inky Feathers van Andrea Lauren.

MarieCadie.com Indilove fabrics

Lees verder in deze post wat je moet doen om zelf ook een meter stof van Soft Cactus in de wacht te slepen. Whoop Whoop!

Ik maakte voor Estée Marie een candy dress uit La Maison Victor van de Zebra Mustard. Ik heb nog ruim voldoende over om ook voor mijn kleine Alexia er nog een rokje of mini candy dress uit te toveren. Twinning for the win!! Maar … de versie van Alexia moet ik eerst nog even tekenen. *oeps*

Ik combineerde de Zebra Mustard met een zwart wit gestreepte tricot die ik ooit kocht op het stoffenspektakel. Met de streepjesstof maakte ik de zakjes én dubbelde ik de mouwen. Als je goed kijkt zie je op onderstaande foto de streepjesstof komen piepen.

MarieCadie.com Candy Dress LMV_1MarieCadie.com Candy Dress LMV_2MarieCadie.com Candy Dress LMV_3

Nog een beetje verder scrollen door de foto’s van de Candy Dress in de Zebra Mustard tricot en je komt te weten wat je moet doen om een meter stof van Soft Cactus te winnen! >>>

MarieCadie.com Candy Dress LMV_4MarieCadie.com Candy Dress LMV_5MarieCadie.com Candy Dress LMV_6MarieCadie.com Candy Dress LMV_7

Uit het katoen lapje van Soft Cactus, wil ik nog een Lotta van Compagnie M. maken. Een geliefd patroon hier bij ons … en toch door het stoffengebruik telkens een ander rokje. So never change a winning team. Wist je dat je ook de patronen van Compagnie M. kan aankopen bij Indilove.be.

Alsof dat nog niet genoeg is wil Karen met haar webwinkel niet alleen biologische stoffen aanbieden, maar ook gaan voor biologische kinderkleding. Eerder toevallig kwam ze het merkje Indi + Iglo tegen. Een merk dat de naam van haar dochtertje droeg én biologisch was, dat kon geen toeval zijn. Een bezoekje in de showroom in Antwerpen overtuigde haar van de kwaliteit en een eerste bestelling werd geplaatst. Deze kleertjes zijn ook gemaakt met stoffen die het GOTS-label dragen. Het volledige productieproces werd gecontroleerd, je kids schitteren in niet alleen mooie, maar ook in eerlijke kledij ontworpen in Ijsland. Wist je trouwens dat hun prints allemaal met de hand worden getekend?

Nieuwsgierig geworden naar Indilove? Volg haar webshop hier:

facebookkopie       instagramkopie      emailkopie

Oh ja, wat je moet doen om kans te maken om dat metertje stof te winnen van Soft Cactus?

MarieCadie.com give away Soft Cactus dankzij Indilove.jpg

1/ Like de Facebookpagina van Indilove.

2/ Like de Facebookpagina van Marie Cadie.

3/ Laat een comment achter onder dit blogbericht – zodat we kunnen zien dat je deelneemt.

Extra in de pot? Like ook onze instagramfeeds: hier en hier!

Je kan deelnemen tot en met donderdag 25 augustus, daarna maken we de winnaar bekend op de blog!

Succes allemaal! Voor al diegenen die niet kunnen wachten, met de kortingscode MARIECADIE krijg je maar liefst 20% korting op de stoffen én op de patronen van Compagnie M. en dit van af 22 augustus 2016 tot en met 2 september 2016.

Succes,
Katrien

81 gedachtes over “Maak kennis met Indilove.be én win een metertje stof!

 1. ik naai super graag en hoe van deze leuke motiefjes… zou dus graag (hééééélll graag 😉 ) wil dit mooie stofje willen winnen!!! lieve groetjes Cindy

  Like

 2. Oeh ik heb jullie net op tijd ontdekt!
  Wat een leuke Candy Dress! En die stofjes zijn te gek! Zou er heel graag mee aan de slag gaan voor mijn eigen dochtertjes. Nieuwe stofjes geven altijd zo’n gelukzalig gevoel.. 😊

  Ook op Insta heb ik volgen aangeklikt! Nu duimen maar 🍀
  Liefs Kelly (@kleinekell)

  Liked by 1 persoon

   1. Gelukkig heeft ze haar passie niet opgegeven dan :-D. (P.S. Binnenkort post ik iets rond stofjes, staat hier al een tijdje klaar, nog voor ik jouw blogje ontdekte – mogelijk vind je daartussen ook wel inspiratie. Zonder verplichting om te lezen uiteraard, just FYI.)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s