Do you know THEA? I tell you how I fell in love with her.

Laat me allereerst beginnen met een kleine sorry! Dat het hier een klein beetje stiller is geweest. Niet omdat ik er de brui aan wilde geven, of dat ik dat nog maar overwoog, maar … er sluimerden al eventjes ziektekiemen hier ten huize Marie Cadie. Deze week sloegen ze dan ook vollenbak toe. Bij mezelf, snotties, hoesten, slijmen, … and many things more i don’t want to mention! De kids bleven ook niet echt gespaard. Van een fijne start van de zomervakantie gesproken. Maar goed, niets dat rust en antibiotica of een aerosolleke niet kunnen klein krijgen. So no worries about that. We worden hier snel weer beter.

So back to the story of Thea.

Al van kindsbeen af, ik vermoed dat het de dag was dat ik mijn eigen naam leerde schrijven, was ik gek op alles wat gepersonaliseerd was. Of laat ik het anders zeggen, dat wat ik nog terugvond en vind in mijn archieven, daar staat wel mijn naam op. Customizen avant-la-lettre, quoi. Dat is er eigenlijk ook nooit meer uitgegaan. I love it als ik ergens mijn eigen draai aan kan geven. Een beetje anders dan de andere. Als iedereen een zwarte auto heeft, dan kiest ondergetekende toch voor blits blauw! Jaja, I know, I drive a black car nowadays! 

Ik viel dus als een blok voor Thea. Nee geen vrouw of nieuwe liefde, maar wel een juwelenmerk naar mijn hart. Je kan er customized juwelen laten maken. Armbanden, oorbellen, ringen, … you name it! Regelmatig als ik iets op sociale media van hen zag passeren, droomde ik weg bij één van de juweeltjes.

Schermafbeelding 2016-07-08 om 12.57.09.png

Meer dan één keertje klikte ik op de ‘create your jewel’ knop om een eigen juweel te maken. Menig celebrity is ook al met een THEA juweel gespot. En als ik zeg Celebrity, dan is het ook niet van de minste. Denk aan Kate Moss, Rihanna, Jessica Alba, … maar goed, dat doet er eigenlijk niet toe.

Ik droomde dus elke keer een beetje verder. Tot op een dag er een leuke actie voorbij kwam én Mr. J dat toch wel een gepast ‘push present‘ vond. Two times a lucky girl. 

Ik bestelde dus een rosé gouden ring, met de initialen van onze dochters. Een sterretje in het midden met diamantjes, aren’t they a girls best friend?

Wat een verrassing toen de postbode deze ochtend aanbelde. I’m in love! 

Zo mooi verpakt … een gouden bubble enveloppe om al het moois optimaal te beschermen. En dan … het doosje openen. Blinkende oogjes voor al dat moois!

 

 

 

image

image
Thank you Sweety! ❤

Hou jij ook van gepersonaliseerde juweeltjes?

Katrien

 

5 gedachtes over “Do you know THEA? I tell you how I fell in love with her.

  1. heel erg mooi! ik heb twee armbanden met op elk de naam van een van m’n dochtertjes erop, in het lettertype van hun geboortekaartje. Draag ik met zooooveel plezier!!! Gemaakt door Simple Comme Bonjour, een aanrader!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s