• Getest • NIVEA body milk met amandelolie.

Wie vindt het nu niet fijn om productjes te testen? Dus ik schreef me in bij NIVEA en werd uitgekozen als tester van hun nieuwe bodymilk voor de droge huid. Toppie en nu smeren!

De fles is wel handig! Geen gedoe met draaistoppen die je niet fatsoenlijk kan sluiten met vette handen. En ook geen flessen die worden omgegooid door babyvoetjes die langs je heup bengelen, één seconde voordat je de fles wilde sluiten.  Want deze fles sluit met een handige klep. Ik ben voor.

De body milk op zich ruikt typisch nivea. Sterk genoeg om te weten dat je je net hebt ingesmeerd, subtiel genoeg om je naderhand nog te parfumeren. Maar geen amandelgeur whatsoever. Gelukkig, want ik had geen zin om rond te lopen als een geurende marsepein! 😉 Het is er de periode niet voor, quoi!

De body milk is wat stugger van structuur. Desalniettemin (fantastisch scrabblewoord!) smeert de bodymilk wel goed uit. Mijn huid blijft ook de hele dag gehydrateerd en doet dus wat hij moet doen.

imageimage

Zelf eens een NIVEA productje testen? Dat kan! Hou de site of Facebookpagina van NIVEA in de gaten, regelmatig worden er oproepen gedaan om tester te zijn van een nieuw product. Je kan je zelfs nog tot eind van de maand opgeven als tester van de Silk Mouse.

80923.ashx

Smeer ze,
Katrien

Een gedachte over “• Getest • NIVEA body milk met amandelolie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s