Ben jij mee met de nieuwste trend? Patches everywhere! Yay or Nay?

Je ziet ze al een tijdje her en der verschijnen. De patches op jeans en allerhande andere mode accessoires. Mij smeet het me in één klap terug naar mijn tienerjaren, the nineties! Chipie & Chevignon galore. De vraag was alleen, kan het? Kom je er nog mee weg als bijna veertiger -schrijf ik dit nu echt- en mama van twee? Loop ik er dan niet bij als een overjaarse tiener met beginnende rimpels? Toch kon ik niet ontkennen dat mijn hart stilletjes harder klopte telkens ik een jeans met patches zag verschijnen, het was echt sterker dan mezelf. Dus ik overstag en schafte me er eentje aan. De –eventuele- opmerkingen zou ik maar voor lief nemen. De eerste ochtend toen ik mijn jeans met patches aantrok, vond Mr. J het toch al hip. De eerste horde werd genomen. Een eerste YAY. Ik deed er trouwens een T-shirt met patches bovenop, mét streepjes en al.image

Om er toch een vrouwelijke toets aan te geven, combineerde ik het met mijn killer heels van Michael Kors én een colbert jasje. Een collega vond het ook helemaal toppie. De tweede YAY is binnen. Maar oordeel vooral zelf.

imageimageimage

IMG_6241

Ik las ook over deze trend in Elle & Vogue! Trouwens ik ben totaly in love ook met de distressed boyfriend denim met pailletten van O’ren.

IMG_6244
Vogue
IMG_6245
Elle – O’ren jeans

Iedereen is mee op de kar van de nineties gesprongen. Van designer labels met -veel- te dure jeans tot ketens zoals JBC. Bij JBC vond ik trouwens mijn T-shirt, maar je vind er evengoed jeans met patches op. De jeans die ik draag op de foto vond ik bij ’t Zolderke in Tienen. Of je  kan natuurlijk ook aan de DIY. Maar daar heb ik me deze keer niet aan gewaagd!  Schermafbeelding 2016-04-16 om 14.56.16

Ik zal mijn jeans met patches in ieder geval nog wel dragen, met heels voor een kantoordagje of met sneakers naar één of ander zomers festival.

Wat vind jij er nu van? Yay Or Nay?

Liefs,
Katrien

 

 

14 gedachtes over “Ben jij mee met de nieuwste trend? Patches everywhere! Yay or Nay?

  1. Deze trend is so Mariecadie. Gewoon doen, mie! En dat van die bijna veertigers, who cares?
    Dus yay for Mariecadie, but nay for Maison Feliz. In de eighties en early nineties waren wij als BFF ook al helemaal verschillend gekleed: dit past echt bij jou en ik herinner me precies nog Chipie stuff van jou,way back. Deze “plant” is nog maar net gewend aan het concept distressed jeans, dus laat ik deze trend passeren…

    Liked by 1 persoon

  2. Jij komt hier helemaal mee weg Katrien ! En wat dat veertiger betreft, bijna is nog helemaal niet hé 🙂 En je niks aantrekken van de rest. Als die kleren je blij maken, doen …!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s