Hallo, hello fresh meneer. Wat kwam u hier doen zei u?

De deurbel gaat. Staat er een vriendelijke Nederlandse meneer met een Hello Fresh box in zijn hand te glunderen. “Hallo, goedenavond, hier is uw lunchbox voor de komende week!” Say what? Had ik nu echt wéér die box vergeten annuleren? Ok, I must admit, zo erg was het niet. I was just adding some drama. Maar ik dacht wel net hetzelfde toen ik de dag ervoor een SMS kreeg van Maartje om te zeggen dat onze Hello Fresh box de volgende dag zou geleverd worden. Dit gebeurde me een keertje of drie. OEPS! Dank je wel Maartje om me toch nog een klein beetje te verwittigen.

Gelukkig deed ik nog geen boodschappen en zijn de boxen niet verloren gegaan.
Weer leerden we nieuwe dingen eten, of tenminste een aantal groenten die ikzelf ook nooit of te nimmer in mijn boodschappenkarretje zou gooien, zoals bleekselderij, andijvie of knolselder. De ene al met wat meer smaak dan de andere, maar steeds werden de voorziene gerechtjes opgegeten. Misschien was het omdat ik ook soms mijn neus optrok voor bepaalde dingen, maar mijn ventje at groenten als nooit tevoren. A big win dus, if you ask me.

Wat ook een win was, is dat hij zelfs al eens een keertje mee achter de kookpotten stond. IDEAAL. En hij lijkt het nog leuk te vinden ook. Meer van dat eigenlijk.

MC_hellofresh2_mankookt.png

Dochterlief mocht mama ook al eens een handje helpen. Zij wordt immers later kookprinses. Ze maakte met veel enthousiasme een lasagne met broccoli en kaassaus.

Een aantal recepten werden hier zelfs al eens herhaald. De weken dat er geen box werd geleverd. Zoals de zeebaars met worteltjes en aardappelen, met een vinger aflekkend bieslooksausje erbij. Mmmmmmmmm …

IMG_6045

Of de andijvie, ja andijvie (!!) puree met een hamburger én gebakken ui.

 

De selderij gerechtjes werden ook gefotografeerd. Bewijsmateriaal voor de mama’s die zeker hun ogen nog steeds niet kunnen geloven! Ja, wij aten bleekselderij met tomaten orzo én een lauw warm kippenslaatje mét knolselder.

Dus op zich vind ik Hello Fresh nog wel steeds een aanrader. En ik zal het zeker nog eens bestellen. Maar nu even niet meer. Misschien moet ik eens voor de Weight Watchers foodbox gaan. Want … euh, na 6 maanden mogen er wat meer zwangerschapskilootjes verdwijnen.

Lees hier wat ik al eerder schreef over Hello Fresh.

Eet smakelijk!
Katrien

11 gedachtes over “Hallo, hello fresh meneer. Wat kwam u hier doen zei u?

      1. Bij hello fresh kun je kiezen tussen 3 en 5 dagen, en kun je ook kiezen voor 1,2,3,4 personen. Bij weightwatchers enkel boxen voor 4 dagen en voor 2 of 4 personen

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s