Tienen, I -heart- this city #2 Maak kennis met ’t Zolderke. (+ give away)

Vorige maand maakte ik al de bekentenis dat ik Tienen wél een leuke stad vind. En riep ik de rubriek I –heart- Tienen in het leven. Elke maand stel ik je een leuke hotspot voor, die de moeite waard is om te bezoeken. Vorige maand konden er 10 mensen een lekkere cocktail of G&T winnen bij de Opera Bar. Deze maand neem ik je mee naar de andere kant van Tienen. Geen lekkers deze keer, maar wel heel wat moois om naar te kijken in een übergezellig winkeltje aan de rand van de stad.

Ik stel je met veel plezier ’t Zolderke voor. For Home & Her.

Pas op, ik moet je wel waarschuwen als je naar ’t Zolderke gaat. Het is een winkeltje waar je in kan verdwalen, je weet niet waar je eerst moet kijken. Maar stapje voor stapje stoot je op de meest geweldige spulletjes om cadeau te doen of jezelf mee te verwennen.

Geen twee bezoeken aan ’t Zolderke zijn hetzelfde. Elke keer dat je er binnenstapt is er wel iets veranderd. Dat komt ook omdat Michèle er unieke meubelstukken verkoopt. Ze schuimt brocante markten af op zoek naar vintage meubels die een nieuw leven krijgen met haar geliefde JDL Vintage paint. Het zijn vaak echte pareltjes die ze tevoorschijn tovert. Je kan dus wel raden dat deze stukken niet lang in haar winkel blijven staan. En bij die verkopen verhuist ook de hele inboedel van de winkel.

Wil je deze meubelstukken ook nog even decoreren? Ook daarvoor kan je bij ’t Zolderke terecht. Je vindt er de meest fantastische én betaalbare spulletjes om je huis mee te stylen. Een toffe kader, vintage of nieuw. Maar evengoed de superleuke kommetjes van Tokyo Design -I loooove them-, lekker geurende kaarsen van Yankee Candle -mmmmmmm-, trendy servietten of hippe luchters.

Even vaak ging ik bij ’t Zolderke buiten met een leuk kledingstuk of schoenen. En net dat vind ik zo fantastisch plezant aan ’t Zolderke. Je kan er echt rondsnuisteren én er een momentje me-time van maken. Verdwalen in de leuke hebbedingetjes die Michèle zorgvuldig voor je uitkiest. Je komt vaak ogen te kort … en elke keer je je omdraait zie je wel iets anders leuk staan. I like. I like it a lot.

Marie Cadie 't Zolderke-0004

De wekelijkse veranderingen die er in ’t Zolderke gebeuren kan je volgen op de Facebookgroep die Michèle hiervoor in ’t leven riep. Ze post er dagelijks de nieuwigheden, die je vaak doen watertanden én je rechtstreeks naar ’t Zolderke leiden.

En wat helemaal top is, ik mag maar liefst drie (!!!) van jullie ook gelukkig maken met iets leuks uit haar winkel.

 1. Trendy handtas met kruisjessteek bloemenmotief – 2 in 1
 2. Zalig lekker geurende Yankee Candle – geur zelf uit te kiezen- met maar liefst 150 branduren!
 3. Tekstplaat, één van de dingen waar ’t Zolderke bekend om staat! Tekst zelf uit te kiezen. (26,5 x 35)

 

 

Marie Cadie 't Zolderke-give away-like&share-013

Wat je hiervoor moet doen?

1/ Like de FB pagina van Marie Cadie (klik hier)
2/ Maak je lid van de Facebookgroep van ’t Zolderke (klik hier)
3/ Like & Share dit bericht.

You see, easy as 1-2-3!

Pppssstttt, de actie loopt tot en met donderdag 17 maart 2016. De winnaars worden in één can de dagen er op volgend bekend gemaakt!

See ya,
Katrien

’t Zolderke
Beauduinstraat 148
3300 Tienen
dinsdag t.e.m. zaterdag: 10u30 – 18u
Zondag: 14u – 17u

I heart Tienen

8 gedachtes over “Tienen, I -heart- this city #2 Maak kennis met ’t Zolderke. (+ give away)

 1. Ik was vroeger de buurman van Michèle, en ja hoor: haar winkel is een van de lichtpuntjes in Tienen Btw: ze heeft ook geregeld modeshows, ik werk dan met haar samen en zorg voor muziek en video.
  Hier eentje van de vorige modeshow:

  Liked by 1 persoon

 2. Katrien ik probeer te consuminderen maar als ik jou blijf volgen gaat dat hééééél moeilijk worden, loooool :-). Als ik ooit in Tienen verzeild geraak weet ik waar naar toe !

  Liked by 1 persoon

 3. Awel, ik begrijp de aversie voor Tienen ook niet. Ik heb vier jaar heel graag in Kumtich gewoond en als het aan mij had gelegen, was ik nooit weggegaan. Er zijn vele leuke plekjes en alles wat je nodig hebt is vlakbij. Het is nu niet anders. 🙂
  Ik waag heel graag een kansje voor de handtas, die is echt prachtig!!!
  Liefs

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s