Plannen en Timemanagement, my new lifestyle?

Ik zet het nog even met een vraagteken in de titel, want ik ben er nog niet zeker van. Niet zeker dat het plannen mijn nieuwe lifestyle zal worden. Want dat geplan en geregel … dat zit er hier niet echt in van nature. Dat het een beetje meer geregel zal worden met twee kids én mama die fulltime werkt én een papa die zelfstandige is, dat is, vrees ik, onvermijdelijk. En al helemaal als ik daarnaast ook nog eens leuke dingen wil blijven doen. Maar ik we gaan ervoor!

Laatst las ik bij Mama van Vijf over Cozi, de family organizer – we moeten het nog uittesten, maar de app is al geïnstalleerd op onze telefoons. Al betwijfel ik of het hier zal werken, dat ge-app. Suggesties zijn bij deze altijd welkom.

Mijn eerste schema is wel al gemaakt: Food voor de komende week. Liefst zo gezond mogelijk. Het zijn voor de komende week geen nieuwe of speciale gerechten, maar wel gerechtjes die hier de revue al passeerden én lekker bevonden werden. Snel klaar dat ook, want dat gegoochel met duizend en één potten bij Hello Fresh, dat vond ik er soms wat over. Ik heb daar trouwens nog een blogpost over te schrijven!

Hoe doen jullie dat? Je gezin draaiende houden?

IMG_5742IMG_5738IMG_5739IMG_5741

Liefs,
Katrien

6 gedachtes over “Plannen en Timemanagement, my new lifestyle?

  1. Hier nog geen kindjes maar een weekmenu maken zorgt ervoor dat ik 1 à 2 keer per week maar naar de winkel hoef. Tegenwoordig doe ik dat vaak tijdens m’n middagpauze en op die manier is er weer tijd gewonnen om s’avonds iets leuker te doen 😉

    Liked by 1 persoon

  2. Plannen zit mij dan weer wel in het bloed 🙂 Elke dinsdag/woensdag maak ik mijn weekmenu op (en dan doorgeven via Collect&Go) rekening houdend met de hobby’s van de kinderen. Dus de dagen dat we chauffeur en supporter van dienst zijn, zijn het snel-klaar gerechtjes. Elke zaterdag gaan we dan afhalen in de Colruyt (tijdsbesparend).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s