Marie Cadie maakt visite kaartjes, echte.

Ken je dat gevoel als je je allereerste visitekaartjes krijgt? Je ziet je naam blinken op een professioneel ontworpen kaartje en de daarbij horende coördinaten. Wel elke keer ik op een nieuwe job startte had ik een beetje dat gevoel. Uitkijken naar die kaartjes, die vaak al klaarlagen op de eerste dag dat je toekwam. Wennen aan een nieuw lettertype, aan de huisstijl van het nieuwe bedrijf én meestal ook aan een nieuwe titel. Die visitekaartjes, die maakten het echt.

Ik besloot dat ik er voor deze blog ook wilde maken. Visitekaartjes voor Marie Cadie. Whoo-hoo! Dat maakt het allemaal nog een beetje echter. Een beetje meer af. Dus mijn hoofd begon te spinnen en te draaien, te tossen en te tobben. Ik toetste hier en daar een beetje af, maar deed meestal lekker mijn eigen zin. Nah! Toch vind ik het spannend om ze op je los te laten. Een beetje fier, beetje veel fier zelfs. Al bij al ben ik geen designer, maakte ik nog  nooit een visitekaartje. Dat er hier en daar wat goud en glitter aan te pas zou komen was zo goed als een evidentie. En ik ging met photoshop aan de slag en probeerde wat er in mijn hoofd zat om te zetten op een kaartje.

Ik wilde er niet alleen een visitekaartje en/of flyer van maken, maar meteen ook een ‘feel good’ kaartje met een leuke quote op. Een quote voor elk onderdeel van Marie Cadie. Ik zocht quotes, trok foto’s en deed er dit mee. Spannend …

MC_Square-Business-Card-contact

En natuurlijk ook nog mijn gegevens op de achterkant! En dit zijn ze in het ‘echt’. De kleine kaartjes hebben echt gouden randjes, do you see? De flyers hebben die randjes niet.
I think I like them, what about you?

IMG_6421IMG_6419kopieFlyers_MarieCadie

Ik bestelde ze bij Moo.com, ik had er al eerder visite kaartjes van toen ik bij Medialaan werkte en werd zo een beetje verliefd op de mogelijkheden die ze hadden. De kaartjes én stickers voor aan de doopsuikertjes van onze kleinste spruit bestelde ik ook bij hen. De hele site is trouwens op een leuke manier gemaakt. Love the tone of voice! 

Je kan er ook inspiratie opdoen in hun ‘inspiration gallery‘ of eens door hun blog snuisteren.

En wat nog leuker is … wil je ook kaartjes laten maken bij Moo.com en deed je dat nog nooit eerder? Dan kan je via deze link => KLIK genieten van maar liefst 10% korting. Whopaaa … en bij elke bestelling die jullie plaatsen krijg ik ook een credit. A win – win.

Tot ziens,
Katrien

 

 

 

15 gedachtes over “Marie Cadie maakt visite kaartjes, echte.

  1. OMG!!! Wat zijn ze mooi!!! Die bling-bling, wat goud, mooie foto’s, mijn favoriete quotes…en dat allemaal in 1. Je hebt me helemaal overtuigd om ook kaartjes voor mijn blog te laten maken (en nog eens 10 % korting yoehoe!!). Hopelijk zullen mijn exemplaartjes net zo mooi als de jouwe worden! Lieve groet, V. (aka Els)

    Like

      1. Een quote die ik eens vond op Pinterest ivm glitter (mss ken je die ook al): ‘Eat glitter for breakfast and shine all day’. 😉

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s