Tienen, I -heart- this city #1 Meet the Opera Bar.

Haters gonna hate, het kan misschien wel hip & trendy zijn, maar ik heb er geen ene fuck *oeps* aan. Ik word er gewoon echt niet blijer van, integendeel.

So let’s spread the love en ik heb het graag met u over de stad Tienen! Tienen? Yes, I -heart- Tienen.

Ik neem je graag mee op ontdekkingstocht door Tienen en waarom het absoluut de moeite waard is om deze stad, ja stad, een bezoekje te brengen. Elke maand stuur ik een Tiense hotspot op je af. Oh, enne for all the haters: move on, because …

I heart Tienen

Ook benieuwd wie er als eerste de spits zal afbijten? Lees dan snel verder, want ik presenteer u met veel plezier de “Opera Bar”.

Schermafbeelding 2016-02-08 om 15.19.42

Een hippe én trendy lounge en cocktail bar in hartje Tienen.  Als je de deur openzwaait lijkt het alsof je in een andere wereld terecht komt. Het doet me een beetje denken aan het donkere interieur van Luzine van Jeroen Meus. I love it, de grote Budha aan het raam, de barokke luchters in de zaak, ideaal om een lekkere coctail of hippe G&T te drinken. Of waarom geen Illy koffietje? Of een frisse pint aan de toog!

Tim en Véronique, de uitbaters van de Opera Bar, organiseren ook vaak events in hun zaak, waar je als de hippe kippen moet bij zijn want ze zijn in een mum van tijd volzet. Zo ging ik vorige donderdag naar de Ladies Night, die Opera Bar organiseerde in samenwerking met schoonheidssalon Melissa. Elke vrouw werd er verwend met een glaasje bubbels en je kon uit 4 schoonheidsbehandelingen kiezen: een rugmassage, Facemapping by Dermalogica, Make Up by Jane Iredale of je nagels laten lakken met één van de vele O.P.I nagellakjes.

Ik liet me verwennen met een mini-rugmassage!
Ik liet me verwennen met een mini-rugmassage!

IMG_8394

IMG_8396

IMG_8405

IMG_8408

IMG_8379

IMG_8400

Hieronder zie je nog meer sfeerfoto’s van een geslaagde en gezellige avond.

Absoluut de moeite om er eens een bezoekje te brengen. En nog eentje en nog eentje! De Opera Bar is open van donderdag tot zondag tussen 15u en 1u ’s nachts. En wat nog leuker is, ik mag ook jullie in de watten leggen. Whoop Whoop.

MC_BU Card_front_GT

Like de pagina van Marie Cadie op Facebook & share deze post én vergeet ook niet de volgende hashtag #MarieCadieXOperaBar te vermelden zodat ik je deelname kan terugvinden en als laatste plaats een comment onder dit bericht – en op maandag 15 februari loten we maar liefst 10 mensen, ja echt 10! mensen uit die bij het drinken van een Gin Tonic in de Opera Bar er eentje gratis krijgen. Of een bubbelke of andere cocktail naar keuze. Hoe lekker is dat? Een gepersonaliseerde voucher wordt je bezorgd als je gewonnen hebt. Oh en like je ook mijn instagram feed, dan maak je dubbel kans om te winnen!

Place to be:
Opera Bar
Spiegelstraat 9
3300 Tienen

What to do:
1/ Plaats een comment onderaan deze post
2/ Like Marie Cadie & Share deze post op Facebook -openbaar-
3/ Vergeet niet om #MarieCadieXOperaBar toe te voegen!
4/ De instagramfeed van Marie Cadie liken geeft je een dubbele deelname

Santé,
Katrien

 

 

10 gedachtes over “Tienen, I -heart- this city #1 Meet the Opera Bar.

  1. Super! Let’s spread the love indeed! Ik ben geboren en getogen in Tienen, ben heus wel onder de kerktoren uit geraakt maar “love brought me back home”. Wij wonen hier graag! 🙂 toffe blog!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s