En de winnaar is? Beautyritueel #MelissaMarieCadie

Bedankt aan iedereen die meedeed aan de Dermalogica Give Away.

Maar wie won er nu de 25% korting op de Concept Treatment van Dermalogica bij Schoonheidssalon Melissa?

GiftCertificate-schoonheidssalon Melissa MarieCadie

Gisterenavond, om 20u stipt, trok een onschuldige hand een briefje met een naam op. Die onschuldige hand vond dat natuurlijk gewΓ©ldig en niet alleen omdat ze een briefje mocht trekken, maar ook omdat het slapengaan op die manier wat werd uitgesteld. Het idee dat er iemand iets kon winnen vond ze ook fantastisch … en eigenlijk wilde ze aan iedereen een cadeautje geven! En dat is meteen ook de reden waarom deze blogpost over de winnaar ietsje later gepost wordt dan voorzien. Leest u eerst even mee welke naam er op het briefje stond dat eerst werd getrokken?

 

Proficiat Caroline Sybers, je hebt de waardebon met korting gewonnen! Mail me even jouw gegevens door naar MarieCadie@outlook.com zodat ik je de bon kan bezorgen. En … iedereen, niet alleen Caroline, mag datzelfde doen! Want ik heb nog iets leuks voor jullie in petto! Enfin, dat vind ik tenminste. Kijk je even mee?

Een origineel Marie Cadie armbandje. Helemaal van jou! Dus mail me even je adresgegevens en het armbandje, Γ©n voor Caroline ook de bon, komt jouw weg uit.

Enjoy!
Katrien

4 gedachtes over “En de winnaar is? Beautyritueel #MelissaMarieCadie

  1. Hoi Barbara …
   ‘oeps’ het was eigenlijk voor iedereen die meegedaan had aan de wedstrijd, maar dat was precies niet zo duidelijk. Maar … aangezien je zo enthousiast bent, wil ik wel eens kijken of ik er nog eentje extra kan maken, tenminste als ik alles nog heb. πŸ™‚

   Like

   1. Haha, oeps van mijn kant dan! Hoeft niet hoor, ik was het trouwens alweer vergeten je te mailen πŸ™‚ hoeft dus echt niet! Wel een grappig misverstandje πŸ™‚ ik moet wel zeggen dat ik al dacht ‘amai, die ziet het wel zitten, om voor iedereen zo’n armbandje te maken’, ik was vol bewondering! Nu nog hoor, ik zou er zelf niet aan beginnen, maar ik vermoed dat het toch ietsje overzichtelijker is met wat minder deelnemers πŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s