Mijn 6 topmomenten van 2015 in beeld.

Hoe een slecht einde van 2014, resulteerde in een top 2015! Kijk je even mee naar mijn 6 topmomenten van het voorbije jaar in chronologische volgorde.

Topmoment 1: THAILAND
In Januari boekten Γ©n vertrokken mijn ventje en ik twee weken naar Thailand. Heel eventjes naar de andere kant van de wereld, het vervelende van 2014 van ons afspoelen. Het werden 2 weken met leuke indrukken, veel tijd voor elkaar, nieuwe vrienden en het idee: dit doen we nog eens een keertje. En niet te vergeten … heel veel Budha’s! πŸ˜‰

Topmoment 2: Zwanger!
Wat ons in 2014 niet is gelukt – dat kindje in de buik houden – dat lukte in 2015 Β wel! Het was er op of eronder en we lieten de natuur beslissen. Moeder natuur besliste dat we er een babymeisje bijkregen.

 

Topmoment 3: This girl has a new job!
Na 15 jaar in mediaregies te hebben gewerkt, is het eens tijd om aan de andere kant van de tafel te gaan zitten. The House of Communication heeft er een nieuwe Business Development Manager bij! Jippie! Maar nu eventjes in bevallingsverlof. Maar voor al uw reclamespots, mediacampagnes, online verhalen: 1 adres!

Topmoment 4: bevallen!
Ok, dat bevallen op zich vond ik eerlijk gezegd niet zo top. Mijn lijf doet er niet graag aan mee. Ons tweede meisje liet zich dus ook pas na een keizersnede zien! Maar zo blij dat ze er was. En mijn hart was ineens dubbel zo groot, meer wan plaats genoeg voor een tweede kindje!

Topmoment 5: babyborrel & doop
Alle vrienden en familie samen om ons tweede wondertje welkom in de wereld te heten. En feestjes … I like it! Alleen al de voorbereidingen en het geknutsel.

Topmoment 6: My family
Het hele jaar door heb ik innig van alle kleine momenten genoten. Van samen dingen te doen of gewoon te niksen. Om te beseffen hoe gelukkig ik ben met mijn ventje, twee meisjes en Wiske, onze Jack Russel. En natuurlijk ook de start van MarieCadie.com. Welkom!

Happy Newyear!
Katrien

 

 

2 gedachtes over “Mijn 6 topmomenten van 2015 in beeld.

  1. Waaaauw, dat is zo mooi, en ontroerend… Nieuw leven is toch zoooo bijzonder. Zeker als het niet allemaal helemaal zonder slag of stoot is gegaan, daarover kan ik zelf heel erg meespreken. Dan besef je dubbel en dik wat voor een wonde zulk klein minimensje is! Geniet er met volle teugen van! En prachtige kaarten, foto’s en Doopboekje trouwens, ik word zowaar even stil van de schoonheid ervan… Γ‰n ik ben ook een beetje onder de indruk dat jij met een kleine baby in huis erin slaagt om zoveel te naaien/knutselen/… Γ©n ook nog eens een blogje in het leven te roepen (en wat voor één!) een fantastisch jaar dus! Ik wens je even even fantastisch 2016!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s