Kent u Orla Kiely? Ik nu wel! En maakte er een dekentje mee.

Dat ze een buggy op het oog hadden van Orla Kiely. “Orla wie?” dacht ik nog? En om de één of andere manier wist ik dat ik die naam moest onthouden. Ik pakte het eerste beste papiertje en krabbelde die naam er snel op. Ik tikte de naam in op Google en kwam terecht in een Orla Kiely walhalla. Ik dacht al even snel een bijpassend stofje te vinden van diezelfde Orla Kiely, maar nee! Wist ik veel dat het een zoektocht van uren zou worden?! Maar wie zoekt die vindt. Ebay was mijn redder … want ik vond een metertje van het juiste Orla Kiely stof ergens in de UK. Ik maakte er een lekker warm dekentje van. Orla Kiely bloemen op de ene kant -net dezelfde als de buggy trouwens-, lekker warme teddy stof langs de andere kant, mooi opgeplooid en in een gepersonaliseerd koffertje gestoken.

Het dekentje werd gestikt volgens de handleiding van Cozette. Gemakkelijk uitgelegd én netjes afgewerkt en dat alles zonder te keren! Dus ook zonder een ‘keergat’ dat moet toegenaaid worden met een blinde steek.

Pure gezelligheid! Warme teddy om onder weg te dromen of in te knuffelen! Verwennerij voor een kleine meid die lang verwacht werd.

Orla Kiely dekentje label

Orla Kiely dekentje in koffer

 

NINA_koffertje MARIECADIE.COM

De naam & cirkel maakte ik op de computer in het Silhouette programma en werd keurig door de cameo uitgesneden. Mijn eerste vinyl projectje is geboren.

Knuffel ze!
Katrien

Orla Kiely stof  – Ebay
Teddy stof – Petite Couture
k
offertje – groothandel

Rode vinyl – Digiprint Supplies

2 gedachtes over “Kent u Orla Kiely? Ik nu wel! En maakte er een dekentje mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s