De glitter trend, doe jij er aan mee?

Als je nieuwe blog als tagline “… for all that glitters …” heeft, dan kan je toch niet achterblijven met de laatste nieuwe glittertrend: glitterroots! En al helemaal niet als je bent uitgenodigd voor een After Christmas drink en de dresscode  ‘kerstmis’ is. Ideaal dus om die glittertrend uit te proberen, zonder al teveel rollende ogen te krijgen van het aanwezige volk. Dus verstopte ik onder mijn kerstmuts een zijscheiding met gouden glitters, veel gouden glitters. And I liked it!

My gold glitter roots - mariecadie.com
My gold glitter roots

Als je helemaal mee wil zijn, dan zijn je haren ook nog in het ene of andere regenboogkleurtje geverfd. Alles kan en alles mag. Leuk voor wie durft, maar ik hou me braafjes bij mijn blonde highlights.

En als je denkt dat deze trend enkel voor vrouwen is weggelegd, heeft het volledig mis! Mannen met baarden zijn al enkele seizoenen hip en trendy en voor wie zijn baard nog steeds met liefde draagt, kan hij ook deze voor de feestdagen ‘glitterizen’. Seriously! Er bestaat zelfs een hele instagramfeed van: @glitterbeards

En op de feed van @thegaybeards kan je zien wat deze twee vrienden uit Oregon allemaal met hun baarden doen. Het leven is al serieus genoeg!

Zelf aan de slag? Easy peasy!

Je kiest de plaats in je haar waar je je glitters wil. Gel of haarlak aanbrengen … glitters er over én klaar! Laat je een foto zien als je het ook durft? Moet kunnen met oudjaar, toch?

Tot glitters,

Katrien

3 gedachtes over “De glitter trend, doe jij er aan mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s