Een snelle X-mas DIY! Durft u er nog aan beginnen?

Ik heb iets met Last Minute. Als ik ergens 10 minuten eerder klaar ben dan voorzien, verzin ik altijd nog iets wat daar net -niet- tussenin past. Mijn hersenen grasduinen dan steevast in mijn Pinterest borden rond en komen altijd iets tegen wat ik nog in mijn overschot van tijd krijg geduwd. Deze leuke X-mas DIY kwam ik er ook tegen en al heeft u er wel een verloren uurtje voor nodig, het is vast en zeker de moeite waard én bovendien heb je er niet veel voor nodig. Een hoopje magazines of zelfs eentje is voldoende. Ik toon je hier eventjes hoe je een magazine kerstboom maakt.

Je neemt dus een magazine en rolt de rug goed rond, zodat die een beetje meegeeft en niet meer zo stug is. En dan begin je er aan:

STAP 1: je plooit de rechterbovenhoek van je pagina naar het midden.

DIY magazine kerstboom eerste plooi

STAP 2: Je plooit deze hoek nog eens om naar het midden, zodat je een soort van platte puntzak krijgt.

DIY magazine kerstboom tweede plooi

STAP 3: Die punt plooi je gelijk met de onderkant van het magazine en ‘foefel’ je onderin.

DIY magazine kertsboom plooien

DIY magazine kerstboom plooien

STAP 4: Decoreer naar believen … en plaats in je interieur. Ik zou mezelf niet zijn als ik er niet wat glitter aan toevoegde! Dus nam ik een spuitbus met lijm, spot die over mijn magazine kerstboom en overgoot ik mijn kerstboompje met gouden glitter. Je kan jouw boom ook volledig groen, goud of nog wat anders spuiten. Have fun!

DIY magazine kerstboom kaarsjes

Merry Christmas!

Katrien

3 gedachtes over “Een snelle X-mas DIY! Durft u er nog aan beginnen?

  1. waaauw, leuk! die kende ik nog niet! en ik zie hier dat je al een hele week een blogje hebt, dat ik dat nu pas ontdek! en op een week al 4 posts, wow, vind ik wel super!! ik denk dat ik deze ga pinnen!

    Like

    1. Stillekes begonnen 😉 en een beetje verschillende dingen posten, zo heb ik geen lege pagina’s en voor elk wat wils. Nja … Elk?! Voor wie jet wil lezen toch. Het is echt mooi en snel klaar, bovendien een projectje waar je letterlijk mee tussen de soep en de patatten kan mee verder doen. 🙂

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s